Jom, Saya Tunjukkan Cara Yang Betul Untuk Mula Beli Hartanah Tanpa Modal.

Panduan Ini Akan Ubah Mindset Anda Sepenuhnya Selepas Ini!

Setiap orang mempunyai masalah yang sama!

Kebanyakan penduduk Malaysia (termasuk anda) mahu beli sebuah rumah untuk didiami atau untuk disewa. Tetapi ada beberapa masalah akan menghalang niat anda untuk membeli hartanah pertama.

It’s okay!

Jangan khuatir.

Semua orang menghadapi masalah yang sama termasuk saya (sebelum saya ada ilmu rahsia ni). Jadi ini ialah masalah yang sering dihadapi untuk membeli hartanah:

Harga Terlalu Mahal!

Lihat sahaja rumah zaman sekarang, semuanya menghampiri harga juta-juta. Bukan sekadar di Kuala Lumpur, malah di Utara tanah air pun sudah ada rumah yang harga melebihi sejuta!

Gaji Rendah~

Gaji anda tidak cukup untuk cover pembayaran bulanan perumahan. Bank akan tolak loan anda serta-merta selepas buat scoring asas.

Salah Mindset!

Masalah ini yang paling kritikal. Hampir 80% orang mempunyai mindset yang salah berkenaan hartanah. Mindset yang salah akan merugikan anda.

Saya boleh bimbing anda untuk beli hartanah idaman tanpa sebarang modal.

Too good to be true?

Siapa mamat ni nak ajar tentang hartanah?

Otai ke, sifu ke?

Okay baik, saya perkenalkan diri terlebih dahulu.

Siapa Saya?

Hai, nama saya Sir Ben.

Nama Sir Ben lebih dikenali dalam dunia hartanah dan perniagaan secara underground. Saya merupakan perancang utama dalam menggerakkan SB Group Corporation sejak sekian lama. Sehingga kini, saya telah memiliki 11 aset harta tanah dan pada masa yang sama turut menjalankan perniagaan dalam pelbagai cabang perniagaan. Saya aktif berkongsi kepada Lifetime Tribe saya kini yang mencecah hampir 300 orang usahawan.

Personal Coaching

Saya memberikan personal coaching kepada usahawan berkenaan hartanah & bisnes. 

Lifetime Tribe 

Saya kumpulkan usahawan dalam satu group dan bantu mereka secara online.

Hartanah & Bisnes 

Saya memberikan coaching mengenai hartanah dan bisnes. Apa jua jenis bisnes.

Dah.. Cukup tentang saya, kita kembali kepada masalah anda pula.

(Nanti kita berkenalan lebih mendalam di group lifetime tribe pula ye)

 

Serius!

Saya dah beli hartanah tanpa modal, sekarang saya nak ajar anda teknik yang sama.

Dulu saya pun rasa teknik ini tidak wujud. Dulu saya juga rasa teknik ini tidak mampu dilakukan. Malah saya pun tahu ianya memang mustahil nak beli sesuatu yang bernilai 6 angka tanpa sebarang modal~

Tetapi akhirnya saya berjaya membeli hartanah tanpa modal dan semuanya memberikan keuntungan bulanan kepada saya. Saya dah buat banyak sesi coaching mengenai teknik ini dan kebanyakan student yang bertindak memang berjaya dapatkan hartanah mereka sendiri.

Memperkenalkan..

Zero Hartanah X

Online Lifetime Coaching

Zero Hartanah X ialah panduan yang saya sediakan untuk bongkarkan secara detail tentang mindset hartanah & proses pembelian hartanah tanpa modal.

Z

BASIC & ADVANCE

Anda akan diajar mengenai basic hartanah & juga advance yang selalunya kelas hartanah akan caj anda minimum RM2000. Panduan ni akan ajar semuanya mengenai hartanah

Z

MUDAH DIFAHAMI

Anda akan mudah faham kerana saya menulis panduan ni dengan bahasa yang paling ringkas.

Z

LIFETIME COACHING

Selepas anda dapatkan panduan ini, anda layak menerima coaching daripada saya tanpa tarikh luput.

Z

ONLINE TRIBE

Anda akan dikumpulkan di dalam satu group bersama pemain hartanah yang lain seperti anda. Boleh berbincang mengenai property dan dapatkan pandangan mengenai hartanah yang anda nak beli.

Lihat Apa Kata Peserta Coaching Saya..

Sangat Detail

Saya akan ajar ilmu hartanah dengan cara yang berbeza. Saya tak akan simpan ilmu, semuanya saya keluarkan terus kepada anak murid supaya mereka boleh beli hartanah dengan kadar segera.

Komunikasi 2 Hala

Saya akan pastikan ada komunikasi 2 hala daripada peserta. Bila ada soalan dari peserta, baru saya tahu apa yang mereka tidak faham. Jika anda pun kurang faham, boleh tanya nanti dalam group.

Berterusan

Walaupun anda berjaya beli hartanah pertama, saya tetap akan bantu anda untuk beli hartanah kedua dan seterusnya. Bantuan sokongan ini akan diberikan tanpa henti.

2 Modul Yang Osemm!

Panduan Zero Hartanah X dibahagikan kepada 2 modul yang merangkumi aspek asas & juga advance. Kedua-dua modul ini boleh dihabiskan dalam masa 2 hari sahaja dan anda sudah boleh melihat bidang hartanah dari perspektif yang berbeza.

MODUL 1

Z

Pendedahan Asas Pelaburan

Z

Kiraan & Anggaran Kadar Bayaran Guaman

Z

Kiraan Pembelian Rumah

Z

Kos Yang Perlu Ditanggung Oleh Pembeli

Z

Kiraan Kelayakan Untuk Buat Loan Rumah

Z

Lokasi & Kawasan Strategik

Z

Harga & Nilai Pasaran Perumahan

Z

Pengenalan Pelaburan Hartanah

MODUL 2

Z

Strategi Memiliki Rumah Pertama

Z

Pelaburan Melalui Hartanah (advance)

Z

Ilmu Sublet

Z

Teknik Pelaburan Hartanah Tanpa Modal

Z

Memiliki Rumah Kedua & Ketiga

Z

Tambah Nilai Hartanah

Panduan ini bukan untuk semua orang!

Sesuai Jika Anda …

Z

Nak belajar mengenai asas pelaburan hartanah

Z

Nak belajar cara pembelian rumah tanpa modal

Z

Nak baiki skor penilaian pinjaman perumahan

Z

Nak membeli rumah pertama dengan penuh ilmu

Z

Nak elak ditipu oleh broker hartanah

Z

Nak dapatkan bantuan sokongan (coaching) mengenai hartanah

Tidak Sesuai Jika Anda…

Q

Nak jadi jutawan pantas melalui pelaburan hartanah

Q

Nak jalan pintas untuk beli hartanah

Q

Nak cari kabel atau orang dalam

Q

Nak duduk saja goyang kaki dan jadi kaya

Jika anda berpendapatan rendah, bekerja sendiri atau bekerja dengan syarikat swasta turut sesuai untuk belajar daripada panduan ini. 

Malah panduan ini memang dibuat khusus untuk membantu golongan berpendapatan rendah mendapatkan rumah pertama mereka. 

 

Soalan Lazim

Apakah maksud lifetime?

Anda hanya perlu bayar yuran sekali sahaja seumur hidup. Tiada bayaran lain selepas ini.

Saya dah ada rumah, boleh ke beli?

Boleh. Panduan dan sesi coaching ni akan bantu anda beli rumah seterusnya dengan lebih mudah

Gaji saya kecil je, sesuai tak beli panduan ni?

Panduan ni memang dibuat untuk golongan seperti anda. Jangan risau, saya akan bantu dalam sesi coaching online nanti

Kalau sesi coaching ni, tak boleh jumpa berdepan ke?

Harga yang anda bayar hari ini ialah untuk coaching online sahaja. Jika nak coaching berdepan, kena bincang nanti 😀

Saya dah join seminar hartanah lain, boleh saya beli yang ni?

Boleh. Ilmu dalam panduan ni lebih detail berbanding seminar hartanah. Malah modul 2 juga akan ajar anda tentang hartanah yang lebih advance.

Ada refund ke kalau saya tak suka panduan ni?

Jika tak suka nanti, boleh inform saya. Saya pun nak tahu juga apa yang kurang dalam panduan saya.

So far semua yang beli dan join coaching saya sangat sukakan apa yang diajar. 

Harga Lifetime Yang Rendah Untuk Tempoh Yang Singkat

Anda hanya perlu bayar yuran kebijaksanaan ini sekali sahaja seumur hidup untuk belajar & sesi coaching secara online. Kemudian anda boleh gunakan ilmu yang saya berikan ini selamanya.

Hanya bayar sekali sahaja seumur hidup

Ilmu basic & advance mengenai hartanah

Coaching online, jimat wang pergi seminar

* Harga akan dinaikkan RM20 setiap 100 pembelian dan tawaran ini dibuka hanya untuk 5000 orang sahaja. Kemudian jualan akan ditutup untuk fokus kepada pembeli.